Frohe AB – specialist på avancerad plastproduktion

Frohe AB – specialist på avancerad plastproduktion

Vetiltilator Renrum har sedan 2005 genomfört flera olika projekt tillsammans med Frohe AB.

Det senaste projektet bestod av två delar. Först byggdes det upp ett renrum kring de maskiner som formar och pressar plast. Det var viktigt att plastdetaljerna som kom ut från maskinerna inte kontaminerades av miljön eller av själva maskinen. Därefter byggdes ett montagerum på ca 100 kvm i ISO-klass 8. Det nya renrummet används för att montera ihop plastdetaljer till färdig produkt. Idag har Frohe en toppmodern renrumsanläggning för gjutning, pressning, montering samt ultraljudssvetsning av avancerade plastprodukter.

– Ventilator Renrum har genomfört flera olika uppdrag här hos oss genom åren. De är kompetenta, engagerade och serviceminded. Jag är mycket nöjd med deras insats.

Klas Samuelsson, fabrikör, Frohe AB.

– Jag har haft många samarbeten med Frohe AB under åren. Mitt första uppdrag genomförde jag redan 2005. Det har varit ett spännande och bra samarbete, där vi har haft möjligheten att växa tillsammans med vår kund. De sista projekten var komplicerat. Utmaningen låg i att få maskinerna att inte kontaminera produkterna de producerar. Det lyckades vi med.

Bernt Karlsson, Enhetschef, Ventilator Renrum.

Beställare: Frohe AB
Byggherre: Frohe AB

Offertförfrågan

Vänligen fyll i produkt och speciella önskemål så återkopplar vi till dig för en offert.