Totalentreprenad i St Paulskyrkan!

Ventilator står som totalentreprenör för ventilationen när Stockholms Stadsmission bygger om St Paulskyrkan vid Mariatorget till en modern och öppen mötesplats med mycket hjärterum

Nyinstallation av ytterligare aggregat i Stettin!

Ventilator har i samarbete med FSG Entreprenad och byggherren Stettin genomfört ett antal projekt i kontorsfastigheten på Sandhamnsgatan/Tegeluddsvägen de senaste åren.

FTX-ventilation till kontorsfastighet från förra sekelskiftet!

Ventilator har utförandeentreprenaden när fastigheten Linden 9 på Östermalm i Stockholm uppgraderar sin ventilation med en modern FTX-lösning.

Pågående hyresgästanpassning i Färgskrapan!

Intill Sollentuna Centrum bygger just nu Skanska ett femton våningar högt kontorshus. Ventilator genomför just nu hyresgästanpassningar åt de blivande hyresgästerna i byggnaden

FTX-ventilation till 418 lägenheter i ny stadsdel!

Ventilator fått i uppdrag av Zengun att installera ventilationslösningen i den nya stadsdelens första etapp.

Skanska anlitar Ventilator när nytt vårdboende byggs i Kallhäll!

Ventilator ansvarar för ventilationsentreprenaden när Järfälla kommun anlitat Skanska för att bygga ett nytt vårdboende i Kallhäll.

Totalentreprenad åt Riksidrottsförbundet

Ventilator har totalentreprenaden när Riksidrottsförbundet renoverar sin konferensanläggning Mästarvillan på Bosön, Lidingö. 

141 + 142 Svanenmärkta lägenheter i Täby Park!

Ventilator har fått i uppdrag av Skanska att installera ventilationen i två olika nybyggnationsprojekt i Kv Klövern och Kv. Opalen.

Ny hemsida

Nu lanserar vi vår nya hemsida. Nu kan vi erbjuda en webbplats som är lätt att navigera på och som även är anpassad utifrån ett användarperspektiv.

Offertförfrågan

Vänligen fyll i produkt och speciella önskemål så återkopplar vi till dig för en offert.