Totalentreprenad i nya Älta centrumkvarter!

Ventilator har totalentreprenaden på luftbehandlingen när ett nytt bostadshus med butikslokaler uppförs i nya Älta Centrum.

Uppdrag i nybyggda Havrekvarnen!

Ventilator har ventilationsentreprenaden när Havrekvarnen på Kvarnholmen nu byggs upp så som byggnaden såg ut när den invigdes för 90 år sedan.

Hipp, Hipp Hurra – Ventilator fyller 90 år!

Inget företag överlever och fortsätter utvecklas i över nittio år i en extremt konkurrensutsatt bransch utan starka idéer, hög teknisk kompetens och stora ambitioner.

Hyresgästanpassningar samt installation av ytterligare aggregat i Stettin!

Uppdraget omfattar ombyggnation av ett entresolfläktrum i Hus I samt hyresgästanpassningar till varsin ny hyresgäst på plan 7 och 8 i Stettin 9,  Hus K.

Totalentreprenad i St Paulskyrkan!

Ventilator står som totalentreprenör för ventilationen när Stockholms Stadsmission bygger om St Paulskyrkan vid Mariatorget till en modern och öppen mötesplats med mycket hjärterum

Nyinstallation av ytterligare aggregat i Stettin!

Ventilator har i samarbete med FSG Entreprenad och byggherren Stettin genomfört ett antal projekt i kontorsfastigheten på Sandhamnsgatan/Tegeluddsvägen de senaste åren.

FTX-ventilation till kontorsfastighet från förra sekelskiftet!

Ventilator har utförandeentreprenaden när fastigheten Linden 9 på Östermalm i Stockholm uppgraderar sin ventilation med en modern FTX-lösning.

Pågående hyresgästanpassning i Färgskrapan!

Intill Sollentuna Centrum bygger just nu Skanska ett femton våningar högt kontorshus. Ventilator genomför just nu hyresgästanpassningar åt de blivande hyresgästerna i byggnaden

FTX-ventilation till 418 lägenheter i ny stadsdel!

Ventilator fått i uppdrag av Zengun att installera ventilationslösningen i den nya stadsdelens första etapp.

Skanska anlitar Ventilator när nytt vårdboende byggs i Kallhäll!

Ventilator ansvarar för ventilationsentreprenaden när Järfälla kommun anlitat Skanska för att bygga ett nytt vårdboende i Kallhäll.

Offertförfrågan

Vänligen fyll i produkt och speciella önskemål så återkopplar vi till dig för en offert.