Ventilator fokuserar på sin kärnverksamhet!

2023-09-28

Industriaktiebolaget Ventilator har slutit ett samarbetsavtal med Valtria Sweden AB om att Valtria från den 1 september 2023 kommer driva vidare Ventilators nuvarande entreprenadverksamhet inom affärsområdet ”Renrum”. Valtria kommer tillsammans med tidigare medarbetare på Ventilator fortsätta affärerna med befintliga och nya kunder. 

Ventilator satsar nu 100% på sin kärnverksamhet inom installation och service av moderna och energieffektiva luftbehandlingssystem. Ventilators målsättning är att med hög leveransprecision erbjuda sina kunder marknadens bästa utförande, funktion och service. Nöjda och återkommande kunder har varit ryggraden i Ventilators verksamhet ända sedan starten.

Genom att lägga allt fokus på det vi kan bäst – blir vi också ännu bättre. I dag har vi rätt kompetens och resurser för att ge våra kunder den erfarenhet, spetskompetens och trygghet de efterfrågar, säger Johan Westerlund på Ventilator.

Ventilator är sedan mer än 80 år ett ledande företag inom projektering, installation och service av luftbehandlingslösningar, både i form av entreprenader och serviceuppdrag. 

Ventilator ingår i företagsgruppen Energivärden tillsammans med systerbolagen Carl Hanssons Rör & Värme, Styrvärden Q och Carls Elektriska. 

För mer information kontakta: Rickard Melkersson, 070-9726337.