Ventilator Lab & AD MediCal

Ledande inom labinredning och skyddsventilation

Specialistkompetens och kvalitet

Leverantören av Autoklaver och Diskdesinfektorer AD MediCal förvärvar Ventilator LAB.

Ventilator Labinredning och skyddsventilation flyttar verksamheten från Industri AB Ventilator till AD MediCal.

Industri AB Ventilator kommer framöver lägga större fokus på sin renrums- och ventilationsverksamhet för att ytterligare stärka kunderbjudandet inom de områdena. Där produktområdena överlappar kommer Industri AB Ventilator och AD Medical ha ett nära samarbete för att fortsätta kunna ge en kundservice av högsta kvalitet.

 

AD MediCal Labinredning producerar inredningar till bl.a sjukhus, laboratorier inom offentlig miljö och näringsliv. Vi har mångårig erfarenhet av tillverkning av renrum samt försäljning av inredningsentreprenader. Våra skyddsventilerade produkter samt skåpinredning produceras enligt svensk standard och vi ställer höga krav på utförande och kvalitet på våra produkter.

Genom att ständigt sträva efter långsiktiga relationer med kunder har vi på AD MediCal ett helhetsperspektiv över projektet för att kunna erbjuda den bästa lösningen och högsta kvaliteten med effektiv kostnadsmedvetenhet mot kund.

Välkomna till oss! #labinredning #laboratorier #dragskåp #kemikalieskåp #säkerhetsbänkar #renrumsinredning #skolinredning #punktutsug #brandklassade #GMP #EN14175

www.ad-medical.se

VÅRT TJÄNSTEUTBUD

Nyckelfärdiga laboratorier – Nya och innovativa lösningar för det moderna labbet.

Vi hjälper till med konsultation, samordnade installationer mm.

INREDNING OCH PRODUKTER

Vårt noga utvalda sortiment av laboratorieinredning och skyddsventilation kompletterar vi med tjänster och lösningar, allt för att skapa den rätta arbetsmiljön för ert laboratorium.

VÅRA REFERENSER

Vår uppgift är att du som beställare får ditt uppdrag utfört på rätt sätt, till rätt pris och i rätt tid. Här finns referensuppdrag som visar bredden av vårt kunnande.