Renrum

Renrum

Vi har spetskompetens inom renrum och är rikstäckande. Vår styrka är våra kreativa lösningar samtidigt som vi är oberoende i fråga om materialval.

Ventilator System för renrum erbjuder marknadens mest flexibla och kostnadseffektiva renrum. Behovet av extremt rena miljöer för tillverkning, hantering och forskning ökar. Samtidigt har också kraven på själva renrummet ökat i takt med att teknologin blir allt mer avancerad. Våra medarbetare har över tjugofem års erfarenhet av att installera renrum i så skilda miljöer som för biotech, elektronik, läkemedel och livsmedel. Vi har massor av högkvalitativa produkter som LAF-enheter, belysningsarmatur, takmoduler, FFU, Hepa- och Ulpafilter, Step-over-bänkar, genomräckningsskåp samt renrumsmoduler till försäljning.

Exempel på för referensprojekt

Renrum för BioReals produktion av naturligt astaxanthin, Isconovas läkemedelstillverkning och för Ericssons testlabb. Renrum för Rymdbolagets satellitillverkning samt ett kemirenrum. Renrum för Statens Provningsanstalts som ett cellodlingslabb och till Farsta Närsjukhus operationstak. Renrum tillMedial Care och för Optoskands tillverkning av fiberoptikssystem mfl.

Kontakta oss gärna via nedanstående formulär så kan vi ytterligare beskriva vår verksamhet och vad vi kan erbjuda dig!

Ditt namn (obligatoriskt)

Företagsnamn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Ärende (obligatoriskt)