Område: Renrum

Ventilators högkvalitativa renrumssystem

Ventilators egna renrumssystem är framtaget för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en kontrollerad miljö och uppfyller gällande krav i GMP och ISO 14644.

Nytt renrum åt fordonsindustrin!

Ventilator Renrum byggde under vintern ett renrum i klass ISO 7 åt CEVT,

Kompetenslyft hos Ventilator Renrum

Ventilator Renrum har genomfört en internutbildning angående uppdateringar av ISO- och GMP-klasser för renrum och operationsrum.

Mätning och reducering av partiklar i operationssal

Ventilator renrum genomförde en grundutredning med avseende på befintlig ventilation och dess funktion och utförde sedan en partikelmätning och mätning av luftburna mikroorganismer i operationsrummet,

Nu finns vårt renrumssystem som showroom

Ventilators renrumssystem är framtaget för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en kontrollerad miljö och uppfyller gällande krav för renrum enligt ISO 14644 och gällande GMP.

Totalentreprenad åt Vironova!

Ventilator Renrum har för Vironovas räkning byggt ett renrum på 122 kvm i ISO klass 8. Vironova är ett svenskt bioteknikföretag som bl a tillhandahåller hårdvara, mjukvara och tjänster.

Renrumssystem

Ventilators egna renrumssystem. Vi tar hand om helheten vilket kan omfatta design, projektering, projektplanering, byggnation, validering m m.

Ny hemsida

Nu lanserar vi vår nya hemsida. Nu kan vi erbjuda en webbplats som är lätt att navigera på och som även är anpassad utifrån ett användarperspektiv.

Vägghylla

Vägghyllan är framtagen för kontrollerade miljöer. Måtten anpassas efter kunden behov.

Arbetsbänk och hurtsar

Utvecklade för kontrollerade miljöer. Anpassningsbar efter kunden behov och kan enkelt integreras i Ventilators modulsystem.

Offertförfrågan

Vänligen fyll i produkt och speciella önskemål så återkopplar vi till dig för en offert.