Område: Luftbehandling

Pågående hyresgästanpassning i Färgskrapan!

Intill Sollentuna Centrum bygger just nu Skanska ett femton våningar högt kontorshus. Ventilator genomför just nu hyresgästanpassningar åt de blivande hyresgästerna i byggnaden

FTX-ventilation till 418 lägenheter i ny stadsdel!

Ventilator fått i uppdrag av Zengun att installera ventilationslösningen i den nya stadsdelens första etapp.

Skanska anlitar Ventilator när nytt vårdboende byggs i Kallhäll!

Ventilator ansvarar för ventilationsentreprenaden när Järfälla kommun anlitat Skanska för att bygga ett nytt vårdboende i Kallhäll.

Totalentreprenad åt Riksidrottsförbundet

Ventilator har totalentreprenaden när Riksidrottsförbundet renoverar sin konferensanläggning Mästarvillan på Bosön, Lidingö. 

141 + 142 Svanenmärkta lägenheter i Täby Park!

Ventilator har fått i uppdrag av Skanska att installera ventilationen i två olika nybyggnationsprojekt i Kv Klövern och Kv. Opalen.

Mats Hillerö

Service

Ventilator erbjuder alla sina kunder servicekontrakt genom en snabb och flexibel serviceorganisation med inriktning på ventilation, klimat och styr o regler.

Energioptimering

Dagens fokus på klimatfrågor gör det extra inspirerande att jobba i en bransch där energibesparing står högt på agendan.

OVK

Ventilator utför den obligatoriska ventilationskontrollen för att säkerhetsställa ett tillfredsställande inomhusklimat. I dag ingår en bra inomhusmiljö i det nationella miljökvalitetsmålet.

Projektering

Ventilator har egen teknisk enhet för systemkompetens och projektering. Vi ger experthjälp inom bl a energibesparing, kostnadsuppfattningar och teknisk projektering.

Offertförfrågan

Vänligen fyll i produkt och speciella önskemål så återkopplar vi till dig för en offert.