Område: Luftbehandling

Totalentreprenad i St Paulskyrkan!

Ventilator står som totalentreprenör för ventilationen när Stockholms Stadsmission bygger om St Paulskyrkan vid Mariatorget till en modern och öppen mötesplats med mycket hjärterum

Nyinstallation av ytterligare aggregat i Stettin!

Ventilator har i samarbete med FSG Entreprenad och byggherren Stettin genomfört ett antal projekt i kontorsfastigheten på Sandhamnsgatan/Tegeluddsvägen de senaste åren.

FTX-ventilation till kontorsfastighet från förra sekelskiftet!

Ventilator har utförandeentreprenaden när fastigheten Linden 9 på Östermalm i Stockholm uppgraderar sin ventilation med en modern FTX-lösning.

Pågående hyresgästanpassning i Färgskrapan!

Intill Sollentuna Centrum bygger just nu Skanska ett femton våningar högt kontorshus. Ventilator genomför just nu hyresgästanpassningar åt de blivande hyresgästerna i byggnaden

FTX-ventilation till 418 lägenheter i ny stadsdel!

Ventilator fått i uppdrag av Zengun att installera ventilationslösningen i den nya stadsdelens första etapp.

Skanska anlitar Ventilator när nytt vårdboende byggs i Kallhäll!

Ventilator ansvarar för ventilationsentreprenaden när Järfälla kommun anlitat Skanska för att bygga ett nytt vårdboende i Kallhäll.

Totalentreprenad åt Riksidrottsförbundet

Ventilator har totalentreprenaden när Riksidrottsförbundet renoverar sin konferensanläggning Mästarvillan på Bosön, Lidingö. 

141 + 142 Svanenmärkta lägenheter i Täby Park!

Ventilator har fått i uppdrag av Skanska att installera ventilationen i två olika nybyggnationsprojekt i Kv Klövern och Kv. Opalen.

Mats Hillerö

Service

Ventilator erbjuder alla sina kunder servicekontrakt genom en snabb och flexibel serviceorganisation med inriktning på ventilation, klimat och styr o regler.

Offertförfrågan

Vänligen fyll i produkt och speciella önskemål så återkopplar vi till dig för en offert.