Om Ventilator Lab

Specialistkompetens

Vi har ett noga utvalt sortiment av laboratorieinredning och skyddsventilation. Som vi kompletterar med tjänster och lösningar, allt för att skapa den rätta arbetsmiljön för ditt laboratorium.

Planerar ni ny- eller ombyggnad av ert laboratorium? Kontakta Ventilators inredningskonsulter. Vi har mångårig erfarenhet och hjälper gärna till med projekteringen av er nya laboratorieinredning.

Laboratorieinredningar och skyddsventilation

Ventilator LAB är ett av Sveriges ledande företag inom laboratorieinredningar och skyddsventilation. Vår specialkompetens inom laboratorieområdet sträcker sig över 30 år tillbaka i tiden och gör Ventilator LAB till en av Sveriges äldsta leverantörer av inredning och skyddsventilation på den svenska marknaden.

Vårt noga utvalda sortiment av laboratorieinredning och skyddsventilation kompletterar vi med tjänster och lösningar, allt för att skapa den rätta arbetsmiljön för ert laboratorium.

I vårt inredningssortiment finner du allt från den klassiska labinredningen LABORATOR, till den frihängande och flexibla inredningen, INNOVATOR. Vår skolinredning EDUCATOR för NO-salsinredning är speciellt framtagen för att passa dagens tuffa skolmiljö. Hos oss finner du även marknadens största sortiment av skyddsventilation och specialprodukter. Vi som arbetar på Ventilator LAB har många års erfarenhet av funktionslösningar och konstruktion. Vi kan marknaden och i vårt team finns både ingenjörer, konstruktörer, designer och arkitekter. Allt för att ge den bästa servicen till våra kunder. Hos oss hittar du alltid den rätta helhetslösningen för ditt laboratorium.

Referenser

Ventilator Lab inreder Livsmedelsverkets nya laboratorielokaler!

När Livsmedelsverket flyttar in i sina nya lokaler 2020/2021 är det Ventilator Lab som står för större delen av de nya laboratoriernas inredning. Det här är ett stort och spännande uppdrag!

Laboratorieinredning till S:t Eriks Ögonsjukhus!

Ventilator Lab har fått beställning på laboratorieinredning till S:t Eriks Ögonsjukhus som ska färdigställas i Hagastaden. Fastigheten kommer bli ett Eye Center of Exellence.

Skolinredning och skyddsventilation till Sylteskolan!

Ventilator Labinredning fick i uppdrag av Serneke att leverera och montera skolinredning till Sylteskolan i Trollhättan. Det är en nybyggnation som när den är klar blir Trollhättans största grundskola

Offertförfrågan

Vänligen fyll i produkt och speciella önskemål så återkopplar vi till dig för en offert.