Läkemedel

Renrum för läkemedel, biotech mm.

Ventilation

Kompletta ventilationsinstallationer med olika filterlösningar, Hepa, Ulpa etc. Vi designar renrummen för fläktlösningar med filter-Fan.Units, centrala fläktsystem, cirkulationsfläktar, LAF-zoner och med kombinerade renrumsklassningar. Alla våra installationer utförs med tvättade och lockade kanaler. Vårt gedigna kunnande inom allmänventilation säkerställer också bästa möjliga inomhusmiljö.

Väggar

Väggar utförs med sandwichelement. Fönster och dörrar utförs med högsta kvalitet. Vi anpassar oss efter kundernas önskemål och håller de krav och klasser som skall uppfyllas.

Golv

Ventilator Renrum låter utföra golven med epoxbelagda eller halksäkra mattor. Uppvik eller exposimålade socklar och med runda hålkärl samt runda hörn. Väggarna fästs i golven så att det blir enkelt att flytta om och ändra med minsta möjliga märken. Väggarna utförs så flexibla som möjligt för att minimera framtida ändringskostnader.

Taksystem

Ventilator Renrum installerar taksystem av vitlackade aluminiumprofiler eller med sandwichelement. Systemet anpassas efter kundens önskemål. I taken installeras till taksystemet anpassad armatur. I taket monteras Hepa- eller Ulpafilter efter kundens önskemål. I partier där inte filter installeras monteras blindplåtar. Vi hjälper er naturligtvis med designen.

Övriga installaioner

Vi tar ansvar för all installation ni behöver till renrummet, t ex el, styr- och övervakning, renvatten, gaser m m. Vi har spetskompetens på totalentreprenader. Vi följer ISO-standard och de valideringskrav som ställs på projektet.

Kontakta oss gärna via nedanstående formulär så kan vi ytterligare beskriva vår verksamhet och vad vi kan erbjuda dig!

Ditt namn (obligatoriskt)

Företagsnamn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Ärende (obligatoriskt)